Armata ucraineana a publicat pe retelele sociale imagini ale unui atac rusesc respins de fortele Kievului in regiunea Donetk. Din inregistrarea video se observa blindate rusesti care inainteaza in coloana lovite de artileria si armele antitanc ale ucrainenilor, transmite digi24.ro

Publicat:25.01.2023, 20:49

Conform surselor ucrainene, rusii au pierdut intre 5-7 vehicule blindate in respectivul atac din apropierea localitatii Vodiane, regiunea Donetk.

In atac, rusii au pierdut inclusiv un pod mobil de asalt, folosit la fortarea cursurilor de apa. 

Zilele trecute, armata rusa a anuntat ca desfasoara actiuni ofensive in regiunea Zaporojie. Trupele ruse au inaintat astfel in directia a doua localitati din aceasta provinicie din sudul Ucrainei, situate la 65, respectiv 100 de kilometri sud-est de Zaporojie, capitala provinciei, aflata in continuare sub control ucrainean. La randul lor, ucrainenii au anuntat ca au respins atacurile ruse din zona.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.