Premierul Dorin Recean s-a intalnit cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, in timpul vizitei de lucru din tara vecina. Despre asta a anuntat liderul de la Kiev pe pagina sa de facebook. 

Publicat:23.08.2023, 16:04

„Impreuna cu prim-ministrul Moldovei Dorin Recean, am discutat despre dezvoltarea tranzitului alimentar ucrainean prin Moldova si crearea infrastructurii relevante. Integrarea Ucrainei si a Moldovei in Uniunea Europeana este un obiectiv comun pentru tarile noastre. Am convenit sa coordonam eforturile pe aceasta cale. Va multumim pentru sustinerea suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei”, a scris Zelenski pe retelele de socializare. 

Premierul Dorin Recean si trei ministri din actualul Guvern se afla in Ucraina, pentru a participa la Summitul „Platforma Crimeea”. Premierul este insotit de ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, ministrul Energiei, Victor Parlicov, ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu si secretarul de stat al ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Ruslan Bolbocean. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.