La aproape un an de razboi, Volodimir Zelenski, s-a schimbat. Asta arata un filmulet publicat de presa din Ucraina, astazi, cand presedintele din tara vecina implineste 45 de ani. 

Ultimul update: 25.01.2023, 14:22 Publicat:25.01.2023, 14:15

„Am nevoie de arme, nu de evacuare”, a spus Volodimir Zelenski, la inceputul razboiului. 

 

Volodimir Zelenski isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Presedintele Ucrainei implineste 45 de ani. 

Volodimir Zelenski a ajuns la putere acum cu trei ani, cu promisiunea ca va pune capat razboiului cu separatistii sustinuti de Moscova. Insa in ultima vreme, situatia a devenit tot mai amenintatoare si a culminat cu o invazie rusa. Daca multa vreme a fost vazut drept actorul de comedie neexperimentat care a devenit presedinte printr-o conjuctura, acum liderul de la Kiev capata aura de erou. In timp ce rusii si-au trimis rachetele asupra oraselor ucrainene, Zelenski nu s-a clintit, atragand laude pentru calmul sau si pentru modul in care isi motiveaza concetatenii. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.