Cel putin 17 persoane au fost ucise marti la Harkov si zeci au fost ranite, potrivit autoritatilor ucrainene.

Publicat:02.03.2022, 16:34

Cu toate acestea, in mijlocul dezastrului mai exista si miracole. Un bebelus, parintii si fratele sau au fost salvati dintre daramaturile unei cladiri de locuinte din oras. Unul dintre obuze a intrat chiar in apartamentul unde se aflau acestia. In mod miraculos, toata lumea a supravietuit acolo.

Familia s-a refugiat pe podeaua din baie, iar parintii i-au protejat pe copii cu trupurile lor. Din fericire, au fost scosi in viata de sub daramaturi, informeaza obozrevatel.com.

Rusii continua sa bombardeze orasele ucrainene, in ciuda condamnarii internationale si a sanctiunilor dure. Sute de persoane au fost ucise, in urma atacurilor aeriene care sunt din ce in ce mai intense. Marti, orasul Harkov a fost bombardat masiv, iar o baza militara aflata la 15 kilometri de granita cu Romania a fost vizata de un atac cu rachete.

Rusia a atacat un turn de televiziune din Kiev, in timp ce un convoi urias de blindate continua sa avanseze spre capitala ucraineana. In discursul sau de la Washington, presedintele Joe Biden a spus ca Vladimir Putin este "singurul vinovat" pentru invazia din Ucraina si a promis ca liderul rus "va plati un pret ridicat pe termen lung". Astazi, in a saptea zi de razboi, Ucraina si Rusia reiau negocierile de pace.

Sursa: