Alina Kabaeva, amanta lui Putin, se ascunde in Elvetia cu cei patru copii ai cuplului, au declarat unele surse. „In timp ce Vladimir Putin isi desfasoara asaltul in Ucraina, atacand cetateni nevinovati si provocand o criza a refugiatilor, familia lui este adapostita intr-o cabana foarte privata si foarte secreta undeva in Elvetia – cel putin pentru moment”, a declarat una dintre acestea.

Publicat:07.03.2022, 19:16

Se presupune ca Alina, medaliata olimpica cu aur, are patru copii cu liderul rus, dar cei doi nu au confirmat oficial niciodata. Sursele spun ca ar avea doua gemene de sapte ani, nascute langa Lugano in Elvetia in februarie 2015. Cei doi ar mai avea si doi fii.

Este notoriu faptul ca Putin dispretuieste intrebarile despre viata lui privata. „Am o viata privata in care nu permit amestecul. Trebuie respectata. Am reactionat mereu negativ la cei care-si vara nasurile curioase si fanteziile erotice in viata altora”, a declarat el odata.

Putin – care are doua fiice adulte, Maria, 36, si Katerina, 35, din prima casatorie cu fosta insotitoare de zbor Liudmila Skrebneva – s-a straduit din rasputeri sa-si fereasca copiii de atentia presei si publicului. El vorbeste rar despre copii, mentinand confuzia privind numarul acestora.

Putin si Skrebneva au fost casatoriti timp de 30 de ani pana la divortul lor din 2013. Fiica Maria s-a nascut la Leningrad in 1985, iar Katrina in Germania in 1986, pe cand Putin lucra la KGB.

Cine este Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin

Kabaeva este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice, cu doua medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale si 21 la europene. Ea a fost descrisa drept „cea mai flexibila femeie din Rusia” si a pozat odata nud, infasurata doar intr-o blana, intr-o revista pentru barbati.

In 2008, ziarul „Moskovsky Korespondent” a scris ca Putin a divortat si ar urma sa se insoare cu Kabaeva. Informatia fost negata de Kremlin si ziarul a fost inchis. Dar speculatiile au continuat cu numeroase presupuneri ca au mai multi copii si chiar ca s-ar fi cununat in cadrul unei ceremonii ortodoxe private.

Kabaeva a fost o membra pro-Kremlin a parlamentului timp de opt ani, iar in 2014 a fost numita la conducerea grupului de stat National Media, cu un salariu anual de $10 milioane. In ciuda acestor pozitii importante, a fost rar vazuta in public in ultimii ani.

Kabaeva a negat in iulie 2013 ca ar avea copii, desi circulau informatii ca ar fi nascut o fetita intr-un spital pentru elite din St. Anna, Ticino, Elvetia.

Elvetia, sanctiuni istorice impotriva Rusiei

Confuziile au fost sporite dupa ce s-a spus ca ar fi nascut doi fii la maternitatea Kulakov din Moscova. Iar Putin a subestimat tara, daca a ales sa-si ascunda familia in Elvetia. Aceasta a renuntat la neutralitate si a adoptat o pozitie hotarata fata de Rusia, ceea ce a socat comunitatea internationala.

Consiliul Federal Elvetian a anuntat pe 28 februarie prin presedintele Ignazio Cassis ca a inghetat activele unei serii de cetateni si companii din Rusia, precizand ca „sanctiunile financiare impotriva presedintelui rus Vladimir Putin, prim-ministrului Mihail Misusti, ministrului de externe Serghei Lavrov si altor 367 de persoane vor fi aplicate imediat.”

„Elvetia isi refirma solidaritatea cu Ucraina si poporul acesteia; va livra ajutoare pentru cei care au fugit in Polonia”, a anuntat guvernul elvetian. Entitati rusesti ar fi depus fonduri estimate la 11 miliarde de dolari in banci elvetiene, conform unor date din 2020 citate de The New York Times.

Nu este limpede cum ii vor afecta sanctiunile pe copii si pe Kabaeva, din moment ce se presupune ca au pasapoarte elvetiene, iar activele lui Putin sunt ascunse cu grija.

Sursa: