Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a multumit omologului sau american Joe Biden pentru „decizia puternica” de a trimite 31 de tancuri M1 Abrams la Kiev, scrie CNN, transmite g4media.ro

Ultimul update: 25.01.2023, 22:55 Publicat:25.01.2023, 22:54

Zelenski a declarat ca este recunoscator poporului american, descriind vestea ca fiind „un pas important pe calea spre victorie”.

„Astazi, lumea libera este mai unita ca niciodata cu un scop comun: eliberarea Ucrainei. Mergem inainte”, a adaugat el.

Seful administratiei prezidentiale ucrainene, Andrii Iermak, a salutat si el anunturile privind livrarile de tancuri grele de catre mai multi aliati occidentali (Spania, Germania, Statele Unite, Norvegia etc.).

Aceasta este „o zi istorica. Una dintre acele zile care vor fi decisive pentru viitoarea noastra victorie”, a scris Iermak pe Telegram, dupa anuntul americanilor si norvegienilor. „Principalul lucru este ca acesta este doar inceputul. Avem nevoie de sute de tancuri”, a spus el, confirmand cererile statului major ucrainean.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.