Soferul care a muscat de deget un politist a primit 20 de zile de arest. Intre timp, IGP anunta ca a deschis o ancheta interna, iar cei doi agenti, implicati in incident, vor fi audiati pentru a se stabili daca au actionat corect. Politia a publicat astazi imagini noi cu incaierarea de la Hancesti.

Publicat:18.04.2019, 16:36

In imaginile filmate cu camera de bord a masinii politiei se vede un automobil care ajunge pana la sosea si se intoarce. Filmuletul postat de politie este montat – urmatorul cadru este deja de pe camera atasata de uniforma unuia dintre politisti. 

Cazul a fost filmat si de martori care au publicat un filmulet integral cu momentul in care barbatul il musca de deget pe un inspector, secventa care in filmuletul publicat de politisti lipseste.  

Dupa ce a stat vreo 10 minute cu degetul in gura, negociind intre timp cu politistii, barbatul a desclestat dintii si a luat-o la sanatoasa. 

Totul sa intamplat acum doua zile in satul Bozieni din Hancesti. Barbatul a fost retinut, iara stazi a primit 20 de zile de arest. El risca pana la doi ani de puscarie sau o amenda de peste 67 de mii de lei.