Acoperisul unui magazin din centrul capitalei a fost distrus dupa ce peretele unei cladiri aflate in constructii a cazut peste el. Cotiletii au deteriorat si usa unui automobil parcat in preajma. Din fericire nicio persoana nu a avut de suferit, iar administratorul santierului a promis ca va plati pentru prejudiciile cauzate.

Publicat:13.06.2019, 20:21

Catalin GORIA, REPORTER PROTV: “Cotiletii au cazut de pe aceasta cladire, iar o parte din acoperisul magazinului a fost distrusa. Nimeni nu a intervenit aici pana acum, iar lucrarile de constructie sunt in toi.”

Vanzatoarea spune ca s-a speriat si a iesit imediat din magazin.

Proprietarul magazinului spune ca nu este prima data cand de pe santier cad diferite obiecte si ca muncitorii nu ar respecta tehnicile securitatii. Nu doar acoperisul magazinului barbatului a fost distrus ci si o usa de la masina acestuia, care era parcata in preajma.

Alexandru TERNOVSCHI, PROPRIETARUL MAGAZINULUI: “ Noi suntem lipsiti de dreptul de a ne apara viata. Dreptul la viata nimeni nu l-a anulat. Ce asteptati?- Eu rog sa fie luate masuri adecvate din partea tuturor structurilor.”

Unul dintre administratorii constructiei spune ca ca va repara toate prejudiciile.

La fata locului a venit si politia care a inregistrat cazul.