Un barbat de 55 de ani a murit astazi la spital dupa ce aseara o creanga s-a rupt dintr-un plop si s-a prabusit peste el. S-a intamplat pe strada Nicolae Dimo din capitala. Cei de la Spatii Verzi spun ca nu inteleg de ce s-a rupt creanga, intrucat arborele era sanatos, iar politia a deschis o ancheta.

Publicat:27.06.2019, 12:26

Catalin GORIA, REPORTER PROTV: “Barbatul statea la umbra sub acesti copaci, cand la un moment dat o creanga dintr-un plop s-a prasbusit peste el. Martorii spun ca victima era inconstienta cand a fost preluata de ambulanta. Dupa tragedie, muncitorii de la spatii verzi au taiat bucata mai groasa din ram, iar aici au ramas doar cateva crengi mai subtiri.”

Tragedia s-a produs aseara in jurul orei 19.00, pe strada Nicolae Dimo din sectorul Rascani al capitalei. Potrivit politiei, barbatul era impreuna cu niste prieteni cand s-a prabusit creanga. Acestia nu au patit nimic si imediat dupa incident au chemat ambulanta.  

Aceasta femeie spune ca era la magazin si a auzit trosnetul puternic.

“Ieri mergeam cu o vecina sa cumpar apa de la magazin si peste 20 de minute am auzit ca a cazut copacul. Era ambulanta aici, politia si l-au dus la spital.”

Oamenii care locuiesc in apropiere spun ca le este frica sa mearga pe acolo. 

“Trebuie sa fie mai responsabili si sa verifice in fiecare an ca copacii sunt foarte inalti si nu de la ploi nu rezista, aici si copii se joaca.”

“Trebuie curatati copacii, sa aiba cineva grija sa-si indeplineasca lucrul”

Responsabilii de la Spatii verzi spun ca arborele este verde si sanatos. Oricum va fi creata o comisie care va merge sa analizeze plopul din care s-a rupt creanga. 

Si politia sustine ca investigheaza acest caz.