Cea mai frumoasa femeie din Moldova are 19 ani si este din orasul Tiraspol. Elizaveta Cuznetova a obtinut marele titlu, in acest an. Tanara a plecat acasa cu ravnita coronita, dar si cu cheile unui apartament din capitala.

Publicat:24.05.2019, 18:41

Frumoasa bruneta cu ochi caprui a fost desemnata este cea mai frumoasa femeie din Moldova. Elisaveta Cuznetova are 19 ani si vine din Tiraspol. Frumusetea fizica, dar si cea interioara, spun membrii juriului, i-au adus coronita de Miss Moldova. 

In afara de titlu, tanara s-a ales cu un apartament in capitala, oferit de sponsorii concursului. Elisaveta a luptat pentru titlu cu alte 27 de tinere din tara. Trei fete au desemnate vice-miss Moldova, una dintre ele este Felicia Ursan. 

Felicia URSAN, VICE-MISS MOLDOVA

“- E foarte frumoasa si chiar merita titlul. 

- Titlul tau ce inseamna?

- Multe inseamna, chiar si experienta.”

Au fost premiate si tinerele, care au ocupat locul doi si trei. 

Maria MORARI, ORGANIZATOR: “- Vice-Miss se va alege cu 7000 de euro, bijuterii de valoare. Al treilea loc - 5000 de euro.”

Concurentele au avut de trecut mai multe probe. Au defilat in vestimentatii nationale, in tinute sport, dar si in costume de baie.

Printre spectatori au fost parintii fetelor, care le-au tinut pumnii. 

“ - Fiica participa cu numarul 14. Care e punctul forte a fetei? 

- Frumusetea, inteligenta.”

Concursul a avut loc intr-un restaurant din capitala, iar atmosfera a fost incinsa de mai multi artisti de la noi. 

BRIO SONORES, TRUPA MUZICALA 

“- Suntem aici ca sa le sustinem. Sustinem tinerele talente. Frumusetea va salva lumea.

Maria ILIUT, CANTAREATA : “ - Avem o membra a ansamblului, pe care am venit sa o sustinem. Eu consider ca e bine, pentru ca avem multe fete frumoase, pe care trebuie sa le vada, lumea.”

Cele 28 de participane au fost selectate in urma unui casting. Castigatoarea din acest ne va reprezenta tara la Miss World, care se va desfasura pe 7 decembrie, in Thailanda.