Tanara din Comrat care si-a ucis mama a fost arestata astazi pentru 30 de zile. In fata judecatorului care citea hotararea, aceasta a luat o pozitie sfidatoare, iar cand reporterul PRO TV a intrebat-o de ce a recurs la o asemenea crima, a ras in hohote. Vecinii spun ca fata era linistita si nu s-au asteptat la asa oroare. Va avertizam ca urmeaza detalii care va pot afecta emotional.

Ultimul update: 14.12.2020, 19:48 Publicat:14.12.2020, 19:41

In sala de judecata, pana a fi anuntata decizia magistratilor, tanara a stat culcata pe scaun si isi rupea gelul de pe unghii, avand mainile ranite. 

Iar atunci cand a vazut ca este filmata, ne-a salutat cu doua degete tinute in litera V si din cand in cand chicotea. Apoi, cand judecatorul a inceput sa pronunte decizia, tanara s-a ridicat in picioare. 

Cand ne-am apropiat de ea ca sa aflam de ce a comis crima, banuita a inceput sa rada in hohote. 

In timp ce oamenii legii o conduceau din sala de sedinta aceasta s-a intors spre camera si a trimis un sarut in aer. Nici procurorul, nici avocatul suspectei nu au dorit sa discute cu noi.

 “Nu ofer detalii cat timp ancheta este in derulare.”

Crima s-a produs vineri noaptea.

Diana AMBROS, REPORTER PRO TV: “In spatele acestei usi a fost gasit corpul neinsufletit al femeii in varsta de 40 de ani. Intrarea este sigilata. Blocul este nou, iar la acest etaj nu mai locuieste nimeni.” 

“- In majoritatea apartamentelor nu locuieste nimeni?

- Deoarece multi cumpara apartamente si pleaca peste hotare la munca.”

Unii vecini ne-au spus ca tanara era linistita, dar ca in acea seara au auzit strigate din apartamentul ei.

 “- Ati avut unele suspiciuni?

-Deloc. O fata normala, linistita. Toti suntem in soc.

-Ati auzit ceva in acea seara? 

-Strigate seara. Ieri a fost inmormantarea.” 

Locuitorii din orasul Comrat sustin ca au ramas socati de cele intamplate. 

 “E trist si tragic.”

 “Sincer sa va spun am fost socata, socata ca la noi in Moldova asa ceva s-a intamplat. Fiecare femeie, fiecare fiica isi pazeste mama, dar aici...” 

Potrivit oamenilor legii, tanara de 21 de ani si-a injunghiat mama de mai multe ori, dupa care i-ar fi scos inima din piept, lucru care nu a fost confirmat de politie. Aceasta ar fi fost sub influenta drogurilor. Dupa ce a savarsit crima, fata a plecat la un prieten, unde a fost retinuta de politie pentru 72 de ore. Politia spune ca intre ea si mama sa ar fi izbucnit o cearta, din cauza ca femeia insista sa o interneze la un Dispensar Narcologic.