Situatie incredibila intr-un spital din Floresti. Un moldovean stabilit in strainatate se plange ca mama sa a fost internata intr-un spital din Floresti, care arata ingrozitor. Barbatul a scris despre asta pe pagina sa de facebook si ii indeamna pe responsabilii de la Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale sa ia atitudine.

Publicat:11.05.2019, 10:58

Mesajul integral postat de Alexandru Cazacu:

"Mi-e jena, tanga de aceasta postare, dar ma doare pana la os. Și trebuie sa zic. I-am facut mamei mele, la tara, toate conditiile, macar la batranete sa traiasca frumos. 

Azi, a fost internata la spitalul din Floresti. Aceasta este camera ei de spital. Frig, jeg si dezastru. 

Cum? Ma intreb, cum? In sec. 21, sa ai spitale in asemenea hal??

Și voi ziceti, de ce sa te implici in politica? Iata, de ce! Pentru schimbari la nivel de stat, pentru ca degeaba mai faci conditii decente in casa, cand ajungi in asemenea spitale.

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale exista in R. Moldova in realitate sau doar pe hartie?? Conducerea spitalului intra macar din cand in cand in aceste saloane de spital? Sau e ok asa si eu am cazut de pe luna??!! O sectie de intoxicatii/infectii a unui spital, trebuie sa izoleze si sa vindece intoxicatiile sau sa le multiplice? Ca eu, daca privesc aceste fotografii, doar spital nu-mi pot imagina. Orice. Doar spital, nu. Sa nu ne bagam in politica, am inteles, dar ce sa facem, ce sa facem, dragii mei, cand noaptea e lunga si eu sunt la 2000 km??!

Sper ca am prin lista oameni de la Ministerul Sanatatii, care sa-mi dea un raspuns rational... :( Ca eu nu-l gasesc...

P. S. Actualizare la postarea de ieri. Nu stiu cum si prin care circumstante, dar, deja, aseara, mama mea a fost mutata intr-un salon nou si curat al aceluiasi spital din Floresti. Se poate, totusi. Mama se simte mai binisor. 

Multumesc prietenilor pentru reactie. Cum am foto, le public. Pentru corectitudine.

Multa sanatate! Sa nu ajungeti prin spitale, nici in cele bune!"