Doua masini s-au ciocnit in aceasta dupa-amiaza pe o strada din capitala. Un taxi a intrat violent intr-un Lexus. Nimeni nu a avut de suferit in urma impactului. Soferii nu au chemat politia la fata locului, dar au fotografiat autoturismele si au mers ei la inspectorat.

Publicat:30.06.2019, 15:41

Accidentul s-a produs in jurul orei 13, la intersectia strazilor 31 August cu Armeneasca. In urma impactului, partea din fata a Daciei a fost facuta zob. La volanul SUV-ului se afla o femeie, care sustine ca se deplasa regulamentar cand, brusc, a fost lovita de un taxi.

„Eu am vazut ca aveam drum liber in fata si am mers. Aceasta masina si-a luat viteza, avand 4 sau 5 pasageri in masina, si s-a lovit in mine.” 

Femeia spune ca s-a speriat, dar se bucura ca nimeni nu a avut de suferit.

„Lovitura a fost foarte puternica. Eu conduc de 10 ani si este prima data cand ajung intr-o asemenea situatie. Masina mea s-a rotit, puteti sa vedeti urmele.”

Taximetristul recunoaste ca se face vinovat, dar afirma ca femeia de la volanul masinii de marca Lexus circula cu viteza.

„Eu nu am reusit sa vad cand ea a trecut, eu numai am pornit si ne-am lovit. Ea a venit cu viteza. 

-Dumnevoastra circulati regulamentar?

-Se primeste ca nu prea, trebuia sa-i cedez.”

Soferii au fotografiat vehiculele si au mers la inspectoratul de politie. Oamenii legii vor stabili toate circumstantele in care s-a produs accidentul.