Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, considera ca unele observatii din partea prim-ministrului nu inseamna ca se va clatina unele fotolii a ministrilor. Ba mai mult, Bolea spune ca nu este preocupat de acest subiect, singura preocupare a acestuia este agricultura. 

Publicat:07.09.2022, 14:02

„Doamna premier este prim-ministru si este seful acestui cabinet si poate sa faca observatii si asta nu inseamna ca se clatina ceva. Nici nu sunt preocupat de asta, sunt preocupat de agricultura. Si sa stiti ca chiar daca sunt vicepresedinte de partid si sunt factor politic, cred ca in agricultura din Republica Moldova, eu sunt unicul care nu fac politica, dar fac politici”, a declarat Vladimir Bolea pentru PRO TV. 

In cadrul sedintei Guvernulu de astazi, Natalia Gavrilita a avut obiectii la mai multi ministri. La ministrul Mediului care a fost intrebat de prim-ministru de ce nu a fost lansat inca site-ul prin care oamenii ar putea sa se informeze referitor la procesul de distribuire a lemnelor. 

Prim-ministrul a cerut explicatii si de la ministrul Economiei, in contextul in care inca nu s-a simplificat unele procese pentru agentii economici care sunt nemultumiti de prea multa birocratie. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.