Ion Terguta a depus actele la CEC pentru a se inregistra in calitate de concurent electoral din partea blocului ACUM, pentru functia de deputat in circumscriptia uninominala numarul 17, care coprinde localitatile din Nisporeni si cateva din Straseni.

Publicat:04.09.2019, 10:36

Despre acest lucru Terguta a anuntat intr-un mesaj pe pagina sa de facebook.

„Astăzi am depus dosarul și listele de subscripție pentru înregistrarea mea în calitate de concurent electoral pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor parlamentare noi.”, a scris Ion Terguta.

Totodata acesta a multumit colegilor sai din blocul ACUM pentru ca l-au ajutat sa stranga semnaturile necesare.

„Grație inimoaselor echipe ale PAS și Platforma DA din raionul Nisporeni și cele trei sate din Strășeni, am reușit să colectăm în doar trei zile aproximativ 900 de semnături, pentru un necesar valabil de 500. 

Țin să mulțumesc pe această cale colegilor mei din Blocul „ACUM” pentru mobilizare exemplară și implicare afectivă. Ne așteaptă o luptă în care va trebuie să demonstrăm că adevărul și dreptatea sunt de partea noastră. Avem de realizat lucruri mari împreună, dar cel mai important, trebuie să redăm bunul nume al nisporenenilor. Învingem ACUM.” a scris Terguta.