Ministrul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Ala Nemerenco a spus ca in loc sa fie construit un sistem puternic de sanatate pentru toti cetatenii, ministerul de resort s-a jucat de-a doctorii, iar banii grei au fost directionati spre alte buzunare.

Publicat:26.06.2019, 14:05

Ala NEMERENCO, MINISTRUL SANATATII, MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE: "Despre cum merg lucrurile din inertie in tara asta si in ministerul nostru la fel si ce se intampla cand coordonatorii pleaca si uita sa-si inchida proiectele electorale si sa dea indicatii servililor sai care bat inainte pasul cadentat ca niste soldatei cu baterie asa cum li s-a ordonat. In loc sa fie construit un sistem puternic de sanatate pentru toti cetatenii sai, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor de-a "Un doctor pentru tine", in timp ce baniii grei din sanatate erau directionati spre alte buzunare. Maine incheiem caravana, lasam doctorii la vatra, nu mai utilizam resursele pentru cai verzi. Sa nu va suparati ca o s-o fac fara fast si fara covorul "zburator" din fata ministerului. Iar cu cei care inca scriu rapoarte si fac comunicate despre caravana fericirii electorale in loc sa-si suflece manecele sa munceasca la greu pentru acest popor, va trebui pur si simplu sa ne luam ramas bun. Ei traiesc in alte vremuri.

P.S. Mi-am asumat responsabilitatea sa inchei azi caravana electorala, pe care cei care au initiat-o, au lasat-o in voia domnului, rezidentii adunati in fata ministerului pentru a fi trimisi sa vanture vant prin tara i-am intors la locul lor de lucu, aducandu-le scuze si hai sa punem aici punct pentru totdeauna politicului din medicina"

Ala Nemerenco a fost investita in functia de ministru al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale acum 9 zile. Ea este doctor in medicina si detine ordinul Gloria Muncii.