Surpriza neplacuta de 2 septembrie pentru un parinte care-si duce copilul la o gradinita din Straseni. Acesta spun ca dupa ce educatoarea le-a cerut cate o mie de lei pentru reparatie, astazi i-a anuntat ca suma adunata nu este suficienta si le-a cerut inca cate 200 de lei. Mesajul a fost transmis redactiei Pro TV de un parinte care a solicitat sa-i pastram anonimatul. De cealalta parte, ceilalti parinti neaga acuzatiile si spun ca educatoare niciodata nu a cerut bani de la ei.

Publicat:02.09.2019, 13:04

UPDATE: Parintii care-si duc copiii la aceeasi gradinita neaga acuzatiile privind faptul ca educatoarea ar colecta bani. Ei spun ca banii s-au colectat la initiativa lor, pentru a imbunatati conditiile micutilor.

"Educatoarea a fost impotriva. Adunarile pe care noi le-am facut au fost fara educatoare. Toate propunerile au venit de la parinti. Ea nu este implicata in colectarea de bani. Banii ii strangem noi, parintii si tot noi facem reparatie si ordine in grupa. Nimeni nu a fost presat, avem o educatoare foarte buna", ne-a spus unul dintre parintii care-si duce copilul la gradinita din Straseni.

____________

"Doamna educatoare a colectat cate 1000 lei de la toti parintii pentru a face reparatie in grupa. Si se pare ca nu a fost deajuns. Acum trimite mesaje ca mai trebuie de colectat bani pentru efectuarea reparatiei. A format un grup special sa vada toti parintii si sa-i preseze pe cei care nu au posibilitate de a achita. Ne-am adresat la doamna directoare, dar se pare ca totul se face sub controlul ei".

Sunt afirmatii unui parinte care s-a aratat surprins cand educatoare le-a spus ca trebuie sa mai stranga niste bani.

"Aceasta colectare are loc chiar daca din cite cunoastem au fost alocate surse finaciare de catre Primaria Straseni", spune barbatul.

Directoarea gradinitei nu ne-a raspuns la telefon pentru o reactie.