Soferii au fost luati astazi la ochi de agentii de patrulare. Acestia erau opriti, iar cei prinsi ca au incalcari, dar nu au achitat amenzile, au fost atentionati sa o faca. Potrivit politiei, astfel de controale vor avea loc si in urmatoarele zile, in toata tara.

Publicat:06.06.2019, 19:27

La iesirea din Chisinau, in cartierul Telecentru, rand pe rand, soferii erau trasi pe dreapta. Apoi, politistii verificau in baza de date daca acestia au incalcari sau nu. Cei care au fost prinsi pe picior gresit, s-au ales cu procese care ii obliga sa achite amenzile.

Conducatorii auto care au incalcat regulamentul circulatiei rutiere, au strans din umeri si au spus ca nu-si amintesc sa fi facut asta.

„Nu are cum sa fi incalcat.”

„Acus vedem poate era altcineva la volan.”

Iar unii au recunoscut ca nu au respectat mereu regulamentul, insa sustin ca amenzile le achita la timp.

„Uneori mai depasim limita de viteza, dar nu intentionat.”

„S-a intamplat ca am incalcat, dar am achitat a doua zi amenda, nu-mi trebuie probleme.”

Verificarile au inceput de la primele ore ale diminetii.

Potrivit Inspectoratului National de Patrulare, pe intreg teritoriul tarii au fost create 8 filtre de control. Verificarile vor continua si in urmatoarele zile, insa opriti din drum vor fi doar cei care au incalcari. Politistii au anuntat ca de la inceputul acestui an, camerele de supraveghere au inregistrat peste 112 mii de incalcari a circulatiei rutiere.