Succesul a fost de partea luptatorilor moldoveni la gala FEA, din acest weekend. Vitalie Matei si Dumitru Sirbu au iesit victoriosi in principalele batalii ale evenimentului. 

Publicat:19.09.2022, 20:35

Cel mai asteptat duel al serii a fost cel dintre Vitalie Matei si turcul Samet Erdemir. Luptatorul moldovean a obtinut victorie, dupa decizia luata in unanimitate de arbitrii turneului.

Vitalie MATEI, LUPTATOR: “Eu doresc sa lupt, indiferent cu cine si pentru ce. Daca vor sa ma bata, eu sunt aici. Vreau sa lupt cu campionul. Eu cred ca va fi o lupta foarte buna.”

Si Dumitru Sirbu, care a avut ca adversar tot un sportiv din Turcia, a obtinut victorie. Luptatorul nostru a finalizat batalia inainte de finalul timpului regulamentar.

Dumitru SIRBU, LUPTATOR: “Eu am spus ca voi invinge. Da, a fost o lovitura prin surprindere. Am fost sigur in propriile forte si am luptat pana la final.”

Cu o victorie s-a ales si Artiom Livadari. Sportivul moldovean, care acum cateva luni a devenit vicecampion mondial la muay thai, l-a facut knockout pe turcul Fatih Erman.

Artiom LIVADARI, LUPTATOR: “Scopul meu este sa ajung cat mai sus. Doar victorie.”

In cadrul turneului organizat de FEA s-au disputat 13 lupte. Cinci dintre acestea s-au desfasurat confrom regulilor de kickboxing, iar celelalte opt in baza reguilor MMA.