Google+

37 de persoane, printre care doi copii, au ajuns la spitalul din Calarasi cu intoxicatii dupa ce au petrecut la o nunta. Vezi ce a cauzat problemele de sanatate - VIDEO

37 de persoane, printre care doi copii, au ajuns la spitalul din Calarasi cu intoxicatii dupa ce au petrecut la o nunta. Vezi ce a cauzat problemele de sanatate - VIDEO
Embed:

37 de persoane, printre care doi copii, au ajuns la spitalul din Calarasi, dupa ce au petrecut saptamana trecuta la o nunta intr-un local din Lozova, Straseni. Medicii suspecteaza ca au facut intoxicatie alimentara. Responsabilii de la Centrul de Sanatate Publica au prelevat probe pentru a stabili ce a cauzat problemele de sanatate.

 

Joia trecuta, peste 200 de persoane au petrecut la o nunta intr-un local din Lozova, Straseni. A doua zi mai multi nuntasi au inceput sa se simt rau si s-au adresat la medic. Printre ei si Tudor Manza. Barbatul spune ca bucatele au fost gustoase. 

 

Tudor MANZA: "Am mancat de toate."

 

 Tot la spitalul din Calarasi a ajuns si Svetlana. Aceasta a mers la nunta impreuna cu familia din Rusia.

 

“Imediat dupa nunta au inceput durerile in burta. Nu am acordat mare atentie. A doua zi durerile s-au acutizat si am avut frisoane, dureri de cap. “

 

In total, dupa petrecere, aproape 37 de oameni au ajuns la spitalul din Calarasi cu intoxicatie, intre care si doi copii. 26 au fost internati sectia Maladii Infectioase.

 

Silvia BOBESCU, DIRECTOR SPITALUL RAIONAL, CALARASI: "Mireasa se trateaza acasa, iar mirele este internat la spital. Acum, acesta se simte mai bine. Spune ca in loc sa se bucure alaturi de rude dupa nunta, trebuie sa mearga de cateva ori pe zi la farmacie. 

 

“Am cumparat medicamente.”

 

 Parintii mirilor regreta ca nuntasii au avut de suferit.

 

Natalia GHETU, REPORTER PROTV: "Dupa ce oamenii au ajuns la spital cu intoxicatii, activitatea restaurantului a fost sistata. Proprietarul localulii a refuzat sa vorbeasca in fata camerei, insa sustine ca toate bucatele au fost pregatite din produse proaspete."

 

In inspectie la local au fost reprezentantii Centrului de Sanatate Publica din Calarasi.

 

Alexandru BALTAGA, INSPECTOR PRINCIPAL, CENTRUL DE SANATATE PUBLICA UNGHENI, R. CALARASI: “Am prelevat probe...”

 

 Nu am reusit sa aflam de la administratorul localului daca in perioada urmatoare sunt programate ceremonii.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn