Google+

A fraudat regulamentul. Ce spun responsabilii de la un centru comercial din capitala, despre barbatul care a fost desemnat de mai multe ori castigator la tombolele organizate acolo

Este vorba despre o frauda. Barbatul care a fost desemnat de mai multe ori la rand castigatorul premiilor mari la cateva tombole organizate de un centru comercial din capitala a inselat organizatorii, incalcand regulamentul de participare la concursuri. Asta spun responsabilii de acolo, care sustin ca barbatul a fost pus in lista neagra si ca va ramane fara premiu. Pe acest caz a fost pornita si o ancheta interna.

 

Reactia centrului comercial:


"Declaraţie pentru presă din partea centrului comercial.

Ca urmare a ştirilor apărute în sursele mass-media naţionale şi a postărilor publicate pe reţelele sociale, centrul comercial vine cu următoarele precizări:În data de 14 ianuarie 2019 a avut loc extragerea premiilor pentru Tombola Aniversară, ce s-a desfăşurat în conformitate cu Regulamentul oficial al tombolei „Crăciun de poveste la [...]”.

 

Potrivit Regulamentului, Articolul V, al.1, „la tombolă poate participa orice persoana fizică, care a făcut cumpărături în sumă minimă de 300 lei.” Totodată, Art. VI, al.1 şi al. 2 prevede că „pentru un singur bon de casă se acordă câte un singur cupon pentru a participa la extragerea premiului, iar cu cât este mai mare suma în bon, cu atât mai multe cupoane are dreptul persoana să primească.”

 

După extragerea taloanelor care au fost colectate în cadrul Tombolei Aniversare, numele câştigătorilor au fost publicate pe pagina de facebook a magazinului şi pe pagina web oficială a centrului comercial. Potrivit procedurii reglementate de art. VII, al.7, în termen de maxim 72 de ore, câştigătorii urmau a fi verificaţi pentru a fi validaţi. În urma evaluărilor s-a constatat că persoana care a câştigat Marele Premiu a participat la tombolă cu mai multe bilete, fapt ce a trezit suspiciuni cu privire la încadrarea acţiunilor acesteia în regulamentul loteriei. 

 

Potrivit Regulamentului oficial al tombolei, art. VIII, al.3, „organizatorul este îndreptăţit sa ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative ce ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

Ca urmare a acestui fapt, participantul care a încercat sau a fraudat Regulamentul companiei va fi publicat în Lista neagră a participanţilor şi nu i se va mai permite participarea ulterioară în orice promoţie desfăşurata de către Organizator.”

 

 Prin urmare, câştigătorul Marelui Premiu a fost exclus automat din concurs, iar Marele Premiu, conform Regulamentului, va fi oferit  câştigătorului de rezervă.

 

Totodată, se precizează că a iniţiat o anchetă internă complexă, în vederea clarificării circumstanţelor ce au dus la desemnarea unui câştigător suspicios. Mai mult, în caz de necesitate, vor fi implicate instituţiile de resort. 

 

Ca urmare a acestui incident, se menţionează că vor fi analizate mecanismele de organizare a tuturor tombolelor şi concursurilor cu premii, ce au loc la iniţiativa centrului comercial cu aplicarea ulterioară a unor măsuri suplimentare, în vederea asigurării transparenţei şi corectitudinii maxime în procesul de desfăşurare a acestora.

 

Centrul comercial a activat în conformitate cu legislaţia naţională, siguranţa şi satisfacţia vizitatorilor fiind prioritatea Nr.1 a centrului comercial".

 

VEZI SI: Cel mai norocos dintre norocosi? Un barbat a fost desemnat, de mai multe ori la rand, castigatorul premiilor mari ale unor tombole organizate de un centru comercial din capitala


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn