O batrana din Razeni creste singura trei nepoti, dupa ce mama lor i-a abandonat, iar tatal - a ajuns dupa gratii. Aceasta incearca sa-si imparta pensia asa incat sa le ajunga de paine si sa le mai cumpere cate ceva de imbracat. De Paste, insa, masa lor va fi plina cu bunatati. Cativa carabinieri le-au batut la usa si le-au adus in dar produse alimentare si electrocasnice.

Publicat:26.04.2019, 13:19

Matusa Fiodora are 76 de ani si ii creste singura pe cei trei nepoti ai sai. Copiii erau inca mici cand mama lor, fiica femeii, a plecat de acasa si nu s-a mai intors, iar tatal se afla dupa gratii, pentru ca i-a omoratul sotul. 

Femeia spune ca incearca sa imparta, cum poate ea, pensia si indemnizatiile oferite copiilor, asa incat acestia sa nu fie atinsi de saracie.

Cei trei frati minori isi ajuta bunica prin gospodarie, iar uneori si pe vecini, castigand astfel un ban.

Cresc in lipsuri si greutati, dar se alina cu speranta ca intr-o zi, viata lor se va schimba.

Ziua de ieri le-a adus emotii frumoase in casa lor. Pe fetele triste ale copiilor au aparut zambete, iar din ochii batranei au curs lacrimi de bucurie. Cativa carabinieri le-au trecut astazi pragul si le-au adus in dar un cos cu bunatati pascale, produse alimentare, un frigider si un cuptor electric, pe care nu l-au avut niciodata. 

Entuziasmati, cei doi baieti de 13 si 10 ani si sora lor de 12 ani au cautat curiosi prin pungi si au gustat din dulciuri.

Iar dupa ce frigiderul a fost instalat, bunica micutilor a inceput sa-l umple cu de toate, fiind fericita ca in acest an, masa de Paste va fi mai bogata.

Mai multi carabinieri din capitala au pus mana de la mana si au adunat bani pentru a-i oferi acestei familii o sarbatoare frumoasa.

Cu o saptamana inainte de sarbatoarea Invierii, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI a pornit caravana de Paste si a impartit daruri familiilor nevoiase din Moldova.