Google+

A lucrat 14 ani ca menajera, iar acum este cunoscuta ca actrita la Atena. Povestea unei moldovence care a plecat din tara ca sa castige un ban - VIDEO

A lucrat 14 ani ca menajera, iar acum este cunoscuta ca actrita la Atena. Povestea unei moldovence care a plecat din tara ca sa castige un ban - VIDEO
Embed:

A lucrat 14 ani ca menajera, iar acum este cunoscuta ca actrita la Atena. Este povestea unei moldovence care a plecat din tara ca sa castige un ban. Desi nu a renuntat sa ingrijeasca de gospodariile grecilor. Valentina Ursache canta si danseaza pe scena unui teatru din capitala elena.


Valentina Ursache este din Soroca si plecat inca acum 14 ani din Moldova in Grecia pentru a  strange un ban. S-a angajat ca menajera si lucreaza si acum. Spune ca a trecut prin vremuri grele, mai ales cand Grecia s-a confruntat cu  criza economica.

 

Valentina URSACHE ”Să vă duceţi la casa voastră – asta auzeam în autobuz sau pe străzi. Ei ne spuneau că le luăm locurile de muncă. Dar noi facem munca pe care ei nu vor să o facă, muncă murdară.”

 

Intre timp, in viata ei a mai aparut un job, care i-a adus si faima. Este actrita de teatru si alaturi de prietenele sale din Bulgaria, Albania si Filipine, care deasemenea sunt menajere, joaca rolul unor imigranti in Atena. Povestea lor a atras atentia jurnalistilor locali, care au facut un reportaj. 

 

Valentina URSACHE ”Eu am trecut prin umilinţă. Acum vreau ca cei care m-au tratat rău, să vină şi să mă vadă pe scenă.”

 

Cea mai mare dorinta a femeii este ca familia ei sa fie mandra de ea.

 

Valentina URSACHE ”Într-o zi le voi putea spune nepoţilor mei că bunica lor nu era doar o menajera, dar şi o actriţă de teatru.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn