A platit o amenda de o mie de lei din cauza viscolului. Cel putin asta sustine un sofer din raionul Cantemir, care a venit de sarbatori acasa din Cehia. Din cauza nametilor, barbatul nu a putut iesi cu masina din sat, asa ca nu a reusit sa-si prelungeasca vinieta. Peste doua zile, cand insa a mers la vama, a fost amendat.

Publicat:12.01.2017, 12:19

Petru CHIOSU: “Vineri eu trebuia sa ies din tara, sambata ni se incheia vinieta nu am putut iesi din localitate nici sambata, nici vineri, nici duminica, am iesit luni marti, nametii erau pe alocuri si 2 metri..."

Abia cand drumurile au fost deszapezite, barbatul a mers la vama sa-si prelungeasca vinieta, aici, insa ghinion. 

Petru CHIOSU: “ni s-a spus ca trebuie sa achitam amenda, dar acolo la vama era mai multe persoane si nu-i intereseaza ca a fost cod rosu ca nu am putut iesi cu masina din garaj, asta la autoritati nu le pasa.”

Chiar daca indignarea a fost mare, pentru a-si prelungi vinieta, barbatul spune ca a fost nevoit sa plateasca amenda. El sustine ca nu a fost singurul pagubas. 

 Petru CHIOSU: “Asta nu inseamna ca daca a venit de peste hotare si are masina straina este un om bogat...”

Solicitati de Pro TV, responsabili din cadrul serviciului vamal ne-a spus ca vor investiga acest caz si vor veni ulterior cu detalii.