Google+

Accident la o intersectie din capitala. O masina de la Paza de Stat s-a ciocnit cu un microbuz marfar: ce spune unul dintre soferi. Imagini de pe camera de supraveghere - VIDEO

Accident la o intersectie din capitala. O masina de la Paza de Stat s-a ciocnit cu un microbuz marfar: ce spune unul dintre soferi. Imagini de pe camera de supraveghere - VIDEO
Embed:

O masina de la Paza de Stat s-a ciocnit cu un Mercedes Vito in centrul capitalei. Soferul microbuzului spune ca vinovati ar fi cei din Dacie, care desi aveau girofarul inclus, ar fi trecut la rosu. Nimeni nu a fost ranit in urma impactului, insa masinile au fost grav avariate.


Masina de la Paza de Stat, care mergea pe Grigore Ureche, ar fi incercat sa traverseze strada Vasile Alecsandri, la culoarea rosie a semaforului. Microbuzul se ridica tot pe Alecsandri. 

 

"La un moment dat am auzit gerofarul, nici nu a fost sa lucreze in continuu, in ultimul moment am vazut ca mi-a iesit in fata fara sa se uite. Eu am luat volanul in stinga, el ma lovit in arca din urma, si m-a intors”.   

 

Soferul microbuzului era impreuna cu sotia.  Aceasta spune ca inainte era un microbuz de ruta si nu ar fi reusit sa vada masina de la Paza de Stat.

 

"Autobuzul le-a cedat, autobusul s-a oprit dar noi nu ma vazut ca vine de si de auzit se auzea, noi l-am vazut, sotul l-a claxonat el oricum s-a pornit cu viteza si exact in noi, ei spun ca noi suntem vinoveti’’.

 

Echipa Serviciului de paza al MAI a refuzat sa discute cu noi.

 

"Nu pot sa vorbesc”.   

 

Soferul vinovat risca o amenda de 1600 de lei si 6 puncte de penalizare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn