Google+

ACUM, cu acte in regula. Maia Sandu si Andrei Nastase au semnat acordul de constituire al blocului - VIDEO

ACUM, cu acte in regula. Maia Sandu si Andrei Nastase au semnat acordul de constituire al blocului - VIDEO
Embed:

De astazi, blocul ACUM are toate actele in regula. Maia Sandu si Andrei Nastase au semnat acordul de constituire a acestuia. Liderii PAS si PPDA spun ca prin crearea acestui bloc electoral, partidele din opozitia de dreapta au sanse sa castige alegerile parlamentare din februarie.

 

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului Republicii Moldova. 

 

Iar apoi, Maia Sandu si Andrei Nastase au venit in fata celor prezenti si au semnat documentul de constituire a blocului ACUM.

 

Ulterior, liderii PAS si PPDA au dat mana, au facut schimb de documente, iar multimea i-a aplaudat.

 

Maia Sandu si Andrei Nastase spun ca doar prin crearea acestui bloc electoral, partidele din opozitia de dreapta au sansa sa castige scrutinul din februarie.

 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA:  “Absolut nimic nu ne mai poate sta in cale in dorinta noastra mare de liberatete, de a face din RM un stat de drept, cu conditii suficiente pentru un trai mai bun la noi acasa.”

 

Maia SANDU, LIDERA PAS:  “De 2 ani de zile municim, luptam cot la cot. Ne uneste angajamentul nostru de a construi un stat de drept, care sa ne protejeze de tot felul de hoti, uzurpatori, corupti. In blocul ACUM se regasesc cei mai curajosi oameni, doar oameni ca Dvs. Au putut sa reziste in timp si sa mearga mai departe.”

 

Dupa invalidarea alegerilor locale din iunie curent, liderii PAS si PPDA si-au unit fortele si au creat blocul electoral ACUM. Membrii acestuia sustin ca isi vor inceta activitatea la trei zile de la confirmarea scrutinului din februarie, de catre Curtea Constitutionala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn