Noi am inceput intrevederea cu Vladimir Putin in maxim 10 minute din momentul in care am intrat pe teritoriul Kremlinului. O spune presedintele Igor Dodon dupa ce aflat intr-o vizita la Moscova, presa rusa a scris ca Dodon a asteptat 4 ore in anticamera lui Vladimir Putin pentru a se intalni ulterior cu acesta.

Publicat:21.03.2017, 14:40

Igor DODON, PRESEDINTE: "Eu nu stiu de unde a luat presa astfel de lucruri. Noi am inceput intrevederea cu domnul Putin in maxim 10 minute din momentul in care am intrat pe teritoriul Kremlinului. Se incearca sa se vehiculeze diferite zvonuri, nu au decat."

Cat despre vinurile pe care i le-a dus omologului sau rus, Dodon spune ca "a fost o idee a mea in cadrul unui interviu pe care l-am acordat saptamana trecuta presei ruse. Ei au fost si au filmat si colectia domnului Putin si au intrebat daca dl Putin mai ia din colectia sa. Pana acum au fost interzise exporturile din Moldova pentru Cricova, iar acum pentru ca a fost redeschisa piata rusa si accesul pentru Cricova ii voi duce si cateva sticle de vin."


Potrivit presei ruse, in vizita sa la Moscova, Igor Dodon l-a asteptat 4 ore in anticamera pe Vladimir Putin. Jurnalistii rusi spun ca liderul de la Kemlin avea lucruri mai importante de facut.

Totodata, Igor Dodon i-a dus cadou liderului de la Kremlin, cateva sticle de vin ce se pastreaza in beciurile de la Cricova inca din anii 2002-2003.


Publicatia rusa Vesti.ru a ironizat cadoul spunand ca Dodon i-a adus lui Putin vinul care deja e al lui.

"Mi-ati adus ce e deja al meu", a glumit Putin la intalnire.