Capitala a ramas fara stapan. Prin urmare, nicio decizie nu poate fi luata in lipsa acestuia. Pentru orice transfer de bani este necesara semnatura primarului, sau cel putin, a viceprimarului. Ambii insa sunt arestati, fiind vizati in dosarul parcarilor cu plata.

Publicat:29.05.2017, 07:11

Salariile angajatilor, finantarea subdiviziunilor, documentatia de urbanism si alte asptecte ar putea intra intr-o criza. Banii nu pot fi repartizati fara acordul primarului. Tocmai de aceea, astazi, Ministerul Finantelor a expediat o scrisoare oficiala adresata directiei finante a primariei si sefilor de fractiuni, in care se solicita desemnarea urgenta a unei persoane imputernicite sa semneze si sa ia decizii.

Mai mult, contactata de PRO TV, Veronica Herta spune ca intentioneaza sa scrie un demers catre procuratura anticoruptie in care sa ceara acordul ca Dorin Chirtoaca sa-si poata aplica semnatura electronica, tocmai pentru a fi evitate toate blocajele administrative.

Dorin Chirtoaca a fost retinut pe 25 mai seara, fiind vizat in dosarul parcarilor cu plata, la exact o luna mai tarziu de viceprimarul Nistor Grozavu si seful directiei transport Igor Gamretki, suspectati fiind toti in acelasi dosar pentru trafic de influenta si depasirea atributiilor de serviciu.

*Poza Argumenti.md