Dupa ce Veronica Herta a anuntat ca pleaca de la Apa Canal Chisinau, fostul manager al Intreprinderii de Stat " Fabrica de Sticla din Chisinau", Valeriu Mesca, a fost numit noul director.

Publicat:22.05.2018, 12:24


Dorin Chirtoaca, despre faptul ca Veronica Herta pleaca de la Apa-Canal Chisinau si despre numirea noului director:

Comunicatul emis de Apa-Canal Chisinau:

"Astazi, 22 mai, în cadrul sedintei Adunarii generale a actionarilor a S.A. „Apa-Canal Chisinau” a fost desemnata noua conducere a întreprinderii. Astfel, membrii Adunarii generale au luat act de demisia Veronicai Herta, director general al S.A. „Apa-Canal Chisinau”. Noul director general al furnizorului de apa a fost numit Valeriu Mesca. 

În perioada 2005-2016 a fost director general Î. S. „Fabrica de sticla” Chisinau, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. A absolvit Universitatea Tehnica din Chisinau, facultatea mecanica. Precizam ca, Valeriu Mesca nu a avut si nu are nici o apartenenta politica.

Tot, astazi, în temeiul articolului art. 50, alin. (4), lit, c) din Legea cu privind societatile pe actiuni nr. 1134-XIII  din 02.044.1997, pct. 12.2 si 12.3 din Statutul societatii,  în functia de director economic al întreprinderii a fost numit Andrei Saptefrat, angajat al S.R. L. „ Chisinau-Gaz” ,  în functia de director tehnic, productie- Anatol Lichii, director tehnic, productie adjunct al S.A. „Apa-Canal Chisinau”, si director relatii cu clientii – Viorel Bejan, sef Directia control, Inspectoratul Principal de Stat."