Google+

Apa-Canal Chisinau are un nou director. Cine este noul conducator al institutiei. Dorin Chirtoaca: "E de la PD". Institutia neaga: "Nu a avut si nu are nici o apartenenta politica"

Dupa ce Veronica Herta a anuntat ca pleaca de la Apa Canal Chisinau, fostul manager al Intreprinderii de Stat „Fabrica de Sticla din Chisinau”, Valeriu Mesca, a fost numit noul director.

 


Dorin Chirtoaca, despre faptul ca Veronica Herta pleaca de la Apa-Canal Chisinau si despre numirea noului director:

 

 

Comunicatul emis de Apa-Canal Chisinau:

 

"Astăzi, 22 mai, în cadrul şedinţei Adunării generale a acţionarilor a S.A. „Apă-Canal Chişinău” a fost desemnată noua conducere a întreprinderii. Astfel, membrii Adunării generale au luat act de demisia Veronicăi Herţa, director general al S.A. „Apă-Canal Chişinău”. Noul director general al furnizorului de apă a fost numit Valeriu Meşca. 

 

În perioada 2005-2016 a fost director general Î. S. „Fabrica de sticlă” Chişinău, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. A absolvit Universitatea Tehnică din Chişinău, facultatea mecanică. Precizăm că, Valeriu Meşca nu a avut şi nu are nici o apartenenţă politică.

 

Tot, astăzi, în temeiul articolului art. 50, alin. (4), lit, c) din Legea cu privind societăţile pe acţiuni nr. 1134-XIII  din 02.044.1997, pct. 12.2 şi 12.3 din Statutul societăţii,  în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Andrei Şaptefraţ, angajat al S.R. L. „ Chişinău-Gaz” ,  în funcţia de director tehnic, producţie- Anatol Lichii, director tehnic, producţie adjunct al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, şi director relaţii cu clienţii – Viorel Bejan, şef Direcţia control, Inspectoratul Principal de Stat."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn