Culmea hotiei! O soferita din capitala a avut dimineata ghinionul sa-si gaseasca masina fara roti, pusa pe niste pietre langa blocul sau din sectorul Rascani. Se pare ca hotii au dat dovada de mult curaj, avand in vedere ca la numai cativa metri distanta se afla sediul Inspectoratului de Politie. Locatarii din preajma sustin ca astfel de furturi au mai fost in ultima perioada.

Publicat:13.02.2016, 15:30

Ca de obicei, aseara femeia si-a parcat masina de model Nissan Qashqai sub geamurile blocului. Dimineata a venit cu o surpriza ce a lasat-o fara cuvinte. Cand a aruncat o privire pe geam, si-a vazut automobilul fara roti. Ea se jura ca noaptea visase ca cineva incearca sa-i fure masina.


“M-am trezit la trei si m-am uitat masina era, dar chiar langa ea era parca inca o masina, dar nu am vazut nimic si m-am dus ...”

 
Pe faptasi nu i-a speriat nici faptul ca la numai cateva zeci de metri se afla Inspectoratul de Politie. Astazi, ajutata de rude, femeia a mers la piata si si-a cumparat alte roti.


“ O costat 500 de euro ca sunt chineze, dar cele originale costa 7000 mii de lei una...”

Locatarii blocurilor din preajma sustin ca  hotii dau tarcoale des prin cartierul lor, asta chiar daca locuiesc la cativa pasi de Inspectoratul de Politie Rascani. 


“Da eu tot era cand pe 19 ianuarie tot m-am trezit dimineata cu masina pe pietre. Intelegeti cel mai interesant ca la cativa metri se afla politia.Eu nu inteleg se intampla din cauza actiunii sau inactiunii politiei...”

 
Femeia sustine ca politia a pornit o ancheta, insa nu crede ca hotii vor fi gasiti.