Google+

Atentie soferi. Incepand de astazi, politia va vana soferii vitezomani cu 5 masini capcana inregistrate cu numere civile - VIDEO

Atentie soferi. Incepand de astazi, politia va vana soferii vitezomani cu 5 masini capcana inregistrate cu numere civile - VIDEO
Embed:

Politia va vana soferii vitezomani cu 5 masini capcana inregistrate cu numere civile. Acestea sunt dotate cu radare si incepand de astazi patruleaza pe soselele din tara.


Politistii spun ca pana acum soferilor le era usor sa depisteze masinile capcana fiind cu numerele de inregistrare MAI si anuntau alti  soferi din trafic, acum insa va fi mai dificil. Soferii nu prea par incantati de modificare. 

 

“Pe de o parte nu e prea bine, dar poate soferii vor fi un pic mai disciplinati la drum ,totusi cred ca nu e corect, in momentul cand sant filmat trebuie sa fiu informat despre asta, rezultatul credaca se va vedea in scurt timp.”

 

“Acum nu este cinstit fata de cetateni, cetateanul trebuie sa fie informat, aceasta cumva ne priveaza de informatie.”

 

“E o lege destul de buna, viteza trebuie pastrata, aceasta limita de viteza deoarice e riscant, e o surpriza pentru soferi dar cred ca e o surpriza buna.”

 

Pavel APOSTOL, SEF INTERIMAR RELATII CU PUBLICUL, INP: „Acest lucru se face pentru a aduce in albia legii pe conducatorii nostri auto, sa inceapa sa respecte acele limite de viteza, avand in vedere ca cauza principala a producerii accidentelor rutiere, este depasirea limetei de viteza.”

 

 Potrivit INP astazi masinile capcana au patrulat pe soseaua Chisinau si Balti i-ar ulterior se va anunta zilnic amplasarea acestora, dar nu si locatia concreta.

 

Pe Instagram-ul ProTv Chisinau gasiti imaginile momentului din Moldova, dar si din lume!


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn