Google+

"Au legat paznicul cu un ...siret". Motivul pentru care un grup de 10 hoti risca pana la 15 ani de inchisoare

"Au legat paznicul cu un ...siret". Motivul pentru care un grup de 10 hoti risca pana la 15 ani de inchisoare
Embed:

Un grup de 10 hoti a ajuns pe mana politiei dupa o serie de furturi. Ultimul jaf a avut loc acum cateva zile in satul Jevreni din raionul Criuleni. Indivizii au legat paznicul cu un siret, au fortat usa clasei de informatica de unde au furat mai multe calculatoare.

 

„- Aţi bătut paznicul? Nu, el l-a lovit în cap. Cu ce?Cu o rangă metalică. Ce aţi luat de acolo? Ultima dată unde am fost am luat 20 de calculatoare.”

 

Potrivit politiei, suspectii cu varstele cuprinse intre 16 si 30 de ani au la activ cel putin 6 furturi, jafuri si talharii, cele mai multe dintre ele inregistrate in ultima luna. In mare parte, acestia intrau in gimnazii si furau tot ce le cadea sub mana – calculatoare, proiectoare, laptopuri. Aseara, oamenii legii au descins in locuintele lor unde au gasit o mare parte din bunurile furate.

 

„- Locuieşti aici şi dormi peste monitoare, dar nu ştii ale cui sunt, da?Nu sunt ale mele.Dar ale cui sunt?Nu ştiu.”

 

Tot in locuintele suspectilor, oamenilor legii au gasit mai multe obiecte care se presupune ca au fost folosite la comiterea infractiunilor – un pistol pneumatic, imbracaminte si cartele SIM. Suspectii sunt cercetati penal si risca pana la 15 ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn