Google+

Si-a rapit sora, iar dupa asta i-a trimis un mesaj anonim mamei sale prin care i-a cerut 3 500 de euro in schimbul fetei. Cum a fost gasita fata de 9 ani din capitala, data disparuta de mama sa

Fata de 9 ani din capitala, data disparuta de mama sa, a fost rapita de fratele ei. Dupa ce si-a amagit sora ca sa plece cu el, baiatul de 16 ani i-a trimis un mesaj anonim mamei sale prin care a amenintat-o si i-a cerut 3 500 de euro in schimbul fetei.

 

Corneliu GROZA, SEF POLITIA CAPITALEI: "Politia a fost alertata de catre o ruda, in cazul dat este fratele fetei. El a spus ca sora lui a iesit in curte si nu s-a mai intors acasa. Acolo, au mers politstii si ofiterii de investigatii. Imediat, a fost stabilit ca nu este o simpla disparitie si ca este o rapire, ulteriorr un santaj pentru a primi o remunerare dn partea rudelor. La scurt timp, pe telefonul mamei au parvenit doua mesaje.

 

"Daca vreti sa va vedeti fiica, aduce-ti 3 500 de euro intr-o punga neagra. Daca vad politia, nu o mai vedeti pe fiica dvs." - primul mesaj.

 

"Pana maine va dau voie sa aduceti banii, pana la 12:00." - al doilea mesaj.

 

Ion MUNTEANU, PROCUROR SECTORUL CIOCANA: "A fost pornita o cauza penala. In cazul ambilor minori cu varste de 16, fratele copilei si celalalt minor le-a fost aplicata forma de invinuit. Toate circumstanele vor fi stabilite in scurt timp. Acestia risca pana la 13 ani de puscarie.

 

Fratele ei a actionat ingenios. El a convins-o sa mearga si a asigurat-o ca nu este in pericol, a inchiriat un apartament si ea a stat acolo. Fata nu a realizat ca este parte a unui plan infractional. Anterior, minorul a mai avut probleme cu legea. Este un copil care e plecat de acasa si nu locuia cu parintii.

 

El este subiect al infractiunii de care este invinuit. El trebuia sa cunoasca ca partinii nu poseda asa suma pe care el a estorcat-o. Noi reactionam promt la toate cazurile de disparitie a minorilor."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn