Videoclip cu ambuteiaje, care nu faceau parte din scenariu. Filmarile au avut loc sub podul de la Telecentru, iar din aceasta cauza pe mai multe strazi traficul a fost dat peste cap. Soferii au stat minute bune in ambuteiaje si au fost nevoiti sa inconjoare cartiere intregi pentru a ajuns la destinatie.

Publicat:30.05.2017, 15:48

O masina a explodat astazi  sub podul de la Telecentru, iar regiunea a fost cuprinsa de un fum dens. Din fericire nu este un caz real, ci o scena dintr-un videoclip. In postarile lor pe facebook internautii spun ca s-au speriat si nu s-au apropiat.

De pe platoul de filmare nu au lipsit  autospeciale, motociclete si masini de epoca. Cel mai probabil in videoclip vor fi si lupte, deoarece puteau fi vazutti si barbati inarmati si echipati cu veste anti-glont.

Regizorul videoclipului este Roman Burlaca, cel care a realizat toate clipurile formatiei Carla's Dreams. Acesta nu  vrut sa ne spuna la productia cui lucreaza. Cei de la Inspectoratului National de Patrulare ne-au comunicat ca ar fi vorba despre fimarile unui clip al formatiei Diamant.

Roman BURLACA: “Se filmeaza un music video. Incercam sa facem un film de actiune. Cu siguranta va fi un teaser foarte curand si se vor deschide cartile”.

 Scenariul videoclipului care s-a filmat astazi sub podul de la Telecentru, cu siguranta, nu a fost coordonat cu soferii care, din aceasta cauza au fost nevoiti sa stea blocati in trafic. Pe soseaua Hancesti, dar si pe alte strazi din sectorul Centru s-a circulat bara la bara. 

Au fost si dintre cei care au acceptat sa stea in ambuteiaje, ca ulterior sa vada un videoclip bun. Filmarile videoclipului au durat aproape toata ziua.