Batai si impuscaturi pe o strada din sectorul Ciocana al capitalei. Sase tineri au ajuns la politie, in urma unor incaierari.

Publicat:21.08.2018, 05:30

Potrivit politiei, totul a avut loc sambata noaptea. Oamenii legii au fost chemati de catre martori pe strada Mircea cel Batran, dupa ce au auzit mai multe impuscaturi. Veniti la fata locului, politistii au stabilit ca un BMW facea drift-uri periculoase pe sosea, iar trei tineri, care se aflau pe trotuar, le-au facut observatie si au incercat sa opreasca masina. 

Suparati, cei din BMW, au iesit si i-au luat la pumni. Pentru a calma spiritele, unul dintre tineri, in varsta de 28 de ani, a efectuat 2 impuscaturi in aer din arma pe care o detinea legal.

Imediat, cei care erau cu BMW-ul au urcat in automobil si au fugit de la fata locului. Ulterior, acestia au fost retinuti de catre politie. Toti cei 6 indivizi, implicati in bataie, au fost transportati la inspectoratul de politie de la Ciocana pentru a oferi declaratii.

Oamenii legii au pornit un dosar penal pentru huliganism. Arma din care s-a tras a fost ridicata pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Politia spune ca in urma incaierarilor, nimeni nu a avut de suferit.