Google+

Bataia socialistilor, episodul II. Un deputat, acuzat ca a perforat pana la sange mana unui muncitor de pe un santier - VIDEO

Bataia socialistilor, episodul II. Un deputat, acuzat ca a perforat pana la sange mana unui muncitor de pe un santier - VIDEO
Embed:

Nici o zi fara bataie. De la primarie deputatii socialisti s-au mutat in strada. Acestia s-au luat astazi la harta cu muncitorii de pe un santier din capitala. Alesii poporului spun ca astfel au vrut sa opreasca constructia ilegala a unui bloc cu 10 etaje. Scandalul a pornit dupa ce socialistii au vrut sa darame gardul din jurul santierului.

 

Deputatii socialisti au invitat astazi presa la o conferinta de presa langa un santier de pe strada Zelinischi din capitala. Ar fi fost chemati acolo de locatarii unor blocuri din preajma nemultumiti de constructia care urmeaza sa fie ridicata chiar langa casele lor. Nu a fost sa fie. Ajunsi la fata locului, deputatii s-au luat la harta cu muncitorii, dupa ce au incercat sa darame gardul. In urma incaierarii un barbat l-a acuzat pe un deputat socialist ca i-ar fi perforat mana.

 

Socialistii sustin ca firma de constructie urmeaza sa ridice ilegal un bloc cu 10 etaje.

 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: “Uitati-va ca au luat din primarie... ”

 

De cealalta parte, firma de constructie sustine ca are toate actele in regula.

 

Locatarii sunt insa impotriva ca in fata caselor lor sa fie construit un alt bloc.

 

 “De la copii voştri nu luaţi nimic, ci luaţi de la ai noştri. Copii noştri nu au unde se juca, nu au nimic.”

 

Astazi viceprimarul de profil Nistor Grozavu nu a raspuns la telefon pentru a comenta situatia. Pretorul sectorului Botanica insa a spus ca toate actele sunt in regula si contructia este legala. Ieri, deputatii socialisti s-au luat la pumni cu mai multi consilieri din primarie iar primarul Dorin Chirtoaca a fost tras de ureche de Ion Ceban. Socialistii au spus ca au vrut sa opreasca privatizarea mai multor terenuri la preturi de nimic.

 


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: psrm, deputati socialisti, deputati socialisti,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn