Google+

Blocul ACUM: "Zeci de cazuri cand la sectiile de votare nu ajung suficiente buletine de vot. Nimeni nu stie unde sunt celelalte." Reactia CEC

La sectiile de votare nu s-ar fi ajung suficiente buletine de vot. O spune membrul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco pe pagina sa de facebook. Comisia Electorala Centrala spune ca in toate cazurile depistate vizavi de insuficienta buletinelor de vot, cantitatile au fost suplinite.

 

Sergiu LITVINENCO, MEMBRU ACUM: "Zeci de cazuri când la secţiile de votare nu ajung suficiente buletine de vot. Adică ajung mai puţine decât au fost comandate. Nimeni nu ştie unde sunt celelalte."

 

 Comunicatul emis de CEC:

 

"Referitor la cazurile strecurate în mass-media şi interpretate eronat despre distribuirea buletinelor de vot către birourie electorale ale secţiilor de votare, Comisia Electorală Centrala precizează următoarele.

 

Pe parcursul zilei de azi, buletinele de vot pentru alegerile parlamentare şi referendumul republican consultativ din 24 februarie curent, au fost repartizate de către consiliile electorale de circumscripţie birourilor electorale ale secţiilor de votare.

 

In anumite cazuri, s-a constat o deviere fata de numărul de buletine solicitat. In aceste condiţii, au fost întocmite acte de constatare a numărului de buletine de vot recepţionate de la consiliile electorale.

 

 In toate cazurile depistate vizavi de insuficienta buletinelor de vot, cantitatile au fost suplinite, in termene rezonabile, conform solicitărilor. Comisia Electorală Centrală va depune toate eforturile ca alegerile de mâine să se desfăşoare într-o manieră corecta, liberă şi transparentă."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn