Google+

Bolidul Alinei Zotea, parcat neregulamentar pe o strada din centrul capitalei. Un activist i-a lipit un abtibild si a chemat politia - VIDEO

Bolidul Alinei Zotea, parcat neregulamentar pe o strada din centrul capitalei. Un activist i-a lipit un abtibild si a chemat politia - VIDEO
Embed:

Deputata Alina Zotea a fost prinsa pe picior gresit. Si-a parcat Mercedesul intr-un loc interzis pe strada Constantin Tanase si s-a trezit cu un abtibild pe parbriz lipit de cei de la Stop Ham. Pentru ProTv Alina Zotea a declarat ca regreta ca a parcat neregulamentar.

 

“Imunitatea parlamentara nu iti da dreptul sa parchezi sub semnul, parcare interzisa.” 

 

Din imagini se vede ca Mercedesul deputatei este parcat sub semnul "parcare interzisa" de pe pe strada Constantin Tanase. Activistii de la StopHam nu au stat mult pe ganduri si i-au lipit pe parbriz un abtibild “Parchez cum vreau. Nu-mi pasa de voi”. Mai mult, acestia au chemat si politia. Din cauza masinii parcate neregulamentar in zona s-ar fi format ambuteiaje.

 

“Oamenii sunt nevoiti sa iasa pe banda de mijloc si aici se formeaza ambuteiaje. Uitati-va, aici ce ambuteiaj.”

 

 Vadit deranjata de aptibildul de pe parbriz, Alina Zotea a urcat in masina si a fost cat pe ce sa provoace un accident. 

 

“Asa a accelerat ca a creat o situatie de accident.”

 

Solicitat de ProTV, Alina Zotea a recunoscut ca a parcat neregulamentar si ca apreciaza activitatea celor de la StopHam,  pe care-i indemana sa-i mai lipeasca abtibilduri pe parbriz cand incalca. Politia ne-a comunicat ca va documenta acest caz.

 

In luna mai Zotea a declarat ca  Mercedes-ul a costat-o putin peste 15 mii de euro si l-a cumparat in leasing.In declaratia de avere pentru anul 2015, deputata liberala a indicat ca a incasat din salariul de deputat suma de 99 de mii de lei, adica in medie 8 mii de lei pe luna, plus 14 mii de lei ar fi primit indemnizatii, nu este clar insa pentru ce.

 

 

Sursa video: StopHam Moldova


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn