Caz socant la Truseni. O femeie din localitate a fost omorata in aceasta dimineata de propriul sau fiu. Oamenii legii spun ca suspectul a atacat victima cu un topor in timp ce aceasta dormea. Individul a fugit de la fata locului dupa ce a savarsit crima, iar cadavrul a fost descoperit la scurt timp de catre rude. Politia il cauta acum pe faptas.

Publicat:02.01.2019, 14:05

Tragedia s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei sapte. Femeia in varsta de 70 de ani dormea cand suspectul de 35 de ani a lovit-o de mai multe ori cu un topor dupa care a fugit intr-o directie necunoscuta. Rudele celor doi spun ca au ramas socate de cele intamplate.

„Eu sunt nepoata feciorul cel mai mare ne-a anuntat. Cunoasteti din ce motiv ? Nu suntem la curent cu nimic, noi singuri vrem sa aflam.”

Vecinii spun ca nu au auzit certuri intre cei doi, insa fiul avea uneori comportament ciudat. 

„Nu era in ordine el, iata asa mergea pe drum si el se uita cu niste ochi, era bolnav el.”

„El nici nu servea nimic, facea masini acasa, veneau masini el le repara. Ce au avut ei nu stiu nu pot sa va spun.”

„Eu stiu ca el repara masini, niciodata Fanica nu spunea nimic de fiul ei.” 

In spatele camerelor de luat vederi, fiul mai mare al victimei ne-a spus ca nu demult fratele sau s-ar fi inscris intr-o secta religioasa, iar de atunci comportamentul lui s-ar fi schimbat. Pe marginea acestui caz a fost pornita o cauza penala.