Google+

Ce a facut politistul, acuzat de un sofer din Gagauzia ca a refuzat sa vorbeasca cu el in rusa, cu setul de carti scrise de Eminescu, primit in dar de la Dorin Chirtoaca: "De avem sau nu dreptate, Eminescu sa ne judece" - FOTO

Setul de carti scrise de Mihai Eminescu a ajuns de la liderul PL Dorin Chirtoaca la Andrei Rotaru, politistul acuzat de un sofer din Gagauzia ca a refuzat sa discute cu el in limba rusa. Despre asta a anuntat agentul de patrulare intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook. In postare, politistul spune si ce a facut cu cartile.
"De avem sau nu dreptate,

Eminescu sa ne judece.

Astazi am vizitat gimnaziul Logăneşti unde am făcut studiile. Cu profund respect D-nei Valentina Ochişor, am venit cu un dar pentru biblioteca şcolară.

Un set de cărţi ale poetului MIHAI EMINESCU oferite de D-nl Dorin Chirtoacă. Dar din dar se face rai.", asta a scris politistul pe facebook, care sustine ca setul de carti, transmis de Dorin Chirtoaca, a ajuns la el, insa a decis sa-l doneze bibliotecei scolii in care si-a facut studiile.

Incidentul s-a produs sambata, la Cimislia. Politistul, de 28 de ani, l-a oprit pe sofer pentru depasirea limitei de viteza, dupa care cei doi nu s-au putut intelege. 

 

Bascanul Gagauziei, Irina Vlah, s-a aratat indignata de cele intamplate, iar cei de la IGP au spus ca omul legii a procedat corect.

 

VEZI SI: Discutia integrala dintre politist si soferul din Gagauzia, care s-a plans ca agentul de patrulare a refuzat sa vorbeasca cu el in limba rusa. Imaginile video, publicate de autoritati - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn