Google+

Ce avere are Zinaida Greceanii: a fost inaintata din partea PSRM pe circumscriptia Briceni. CV-ul socialistei - ZdG.md

Partidul Socialistilor din R. Moldova (PSRM) a inaintat-o pe Zinaida Greceanii pe circumscriptia nr. 1, cea de la Briceni pentru parlamentarele de anul viitor. Astfel, Greceanii este cel de-al 46-lea candidat pe circumscriptii inaintat de PSRM pentru alegerile din 2019, scrie ZdG.md

 

Potrivit declaraţiei sale de avere, anul trecut, Greceanîi a ridicat un salariu de peste 133 mii lei din activitatea de la Parlamentul R. Moldova. Totodată, ea a primit o indemnizaţie de circa 13 mii lei de la aceeaşi instituţie, pensia de peste 124 mii de lei de la CNAS, alocaţia nominală de stat – 6 mii de lei, precum şi un venit provenind din arenda unui teren – 2550 lei.

 

Familia Greceanîi deţine, de asemenea, un teren intravilan şi unul agricol, precum şi o casă de locuit, de 273 m.p., a cărei valoare Greceanîi a estimat-o la peste 1 milion de lei. În acelaşi timp, familia Greceanîi mai deţine un Volkswagen, procurat în 2011, precum şi un automobil Honda, procurat în 2015.

 

 În anul 2000, Grecenîi a fost numită în funcţia de viceministru al finanţelor, iar apoi în anul 2001 devine prim-viceministru al finanţelor. La data de 8 februarie 2002, este numită în funcţia de ministru-interimar al finanţelor, iar la 26 februarie 2002 devine ministru al finanţelor.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE ZdG.MD


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn