Tanarul de 18 ani care s-a impuscat mortal aseara este fiul unui politist de frontiera. Oamenii legii spun ca el a folosit arma din dotare a tatalui sau. Deocamdata nu este clar daca s-a sinucis sau a fost un incident.

Publicat:25.10.2018, 11:48

Totul s-a intamplat aseara intr-un apartament de pe strada Albisoara din capitala. Potrivit politiei, baiatul de 18 ani era acasa impreuna cu sora sa in varsta de noua ani. El a folosit arma tatalui sau pe care acesta o detinea legal si o pastra intr-un seif.

Fetita care ar fi asistat la scena tragica si-a anuntat imediat parintii despre cele intamplate, iar acestia au sunat la politie. Tanarul isi facea studiile la Colegiul de Constructii. Vecinii, care il cunoasteau, sunt consternati de cele intamplate. 

“Un baiat cumsecade, foarte cuminte, educat, dintr-o familie buna. Ma vedea cu gentile, ma ajuta intotdeauna. Eu cred ca asa i-a fost destinul pentru ca parintii sunt foarte linistiti. El nu avea prieteni, era mereu cu sora sa. Ce s-a intamplat nu stim.”

“Ne dadeam buna ziua, nu pot sa spun niciun cuvant de rau. Ceva in familie totusi cred ca a fost, pentru ca il vedeam totdeauna pe acasa, nu am vazut sa fie cu cineva sau cineva sa vina la el.”

 Politia a deschis o ancheta in acest caz si investigheaza doua ipoteze – fie ca baiatul s-a sinucis, fie ca s-a impuscat din intamplare.