Cei doi soti care saptamana trecuta au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion si s-a rupt in doua au lasat orfana o fetita de doar un anisor.

Publicat:14.12.2017, 08:42

Micuta a ramas in grija unei matuse, care, la randul ei, mai are doi copii. Mai multe persoane au facut un apel pe internet si au deschis un cont bancar prin intermediul caruia, cei care isi doresc sa ajute copila, pot dona bani.

Iata datele contului bancar pentru cei care isi doresc sa o ajute pe fetita:

Mai multe informatii puteti gasi si AICI

Parintii micutei s-au stins pe 9 decembrie. In acea dimineata, cei doi soti se aflau pe bancheta din spate. intr-o Skoda, care s-a ciocnit violent cu un camion si s-a rupt in doua. Potrivit politiei, soferul automobilului s-a angajat intr-o depasire periculoasa si a intrat pe contrasens fara sa se asigure ca din fata nu vine niciun vehicul si s-a izbit violent intr-un camion plin cu motorina care venea din Romania.

Soferul si pasagera din fata au ajuns la spitalul din Straseni cu traumatisme. Ulterior, ei au fost transportati la spitalul de urgenta din capitala. Potrivit politiei, acestia sunt din Chisinau si planificau sa se casatoreasca, iar cei doi soti, care au decedat, urmau sa le fie nasi de cununie. Politia a initiat o ancheta.