Detalii noi in cazul crimei, care a avut loc ieri in cartierul Telecentru al capitalei. Oamenii legii spun ca barbatul, care si-a ucis iubita, dupa care s-a aruncat in gol de la etajul 7 al blocului in care locuiau, era medic stomatolog.

Publicat:19.02.2018, 17:15Potrivit politiei, acesta lucra dentist. Fetita lor de numai doua saptamani ramane in continuare la spital, pana se va stabili cine va avea grija de ea. Tot politia spune ca cei doi iubiti nu locuiau de ceva timp impreuna, fiind certati. 


O crima infioratoare a avut loc ieri in capitala. Un barbat de 34 de ani si-a ucis iubita, dupa care s-a aruncat de la etajul sapte. Potrivit politiei, cei doi s-ar fi certat, iar dupa ce a realizat ce a facut barbatul s-a aruncat in gol. S-a intamplat sub ochii fetitei celor doi, care s-a nascut acum doua saptamani. Oamenii legii au declarat ca micuta a fost transportata la spital, iar ulterior se va stabili in grija cui va ramane. 

VEZI SI: Caz terifiant in capitala. Un barbat si-a ucis iubita, dupa care s-a aruncat in gol de la etajul 7 al blocului in care locuiau: cei doi aveau un copil de cateva saptamani - VIDEO