Femeia de 32 de ani care e in stare grava la spital, cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, in urma exploziei produse in apartamentul in care se afla, locuia acolo impreuna cu copilul ei de 5 ani si lucra la un salon de frumusete din capitala. Asta spun prietenii si colegii de munca ai femeii. Acestia au lansat pe facebook o campanie de strangere de fonduri pentru a o ajuta.

Publicat:08.10.2018, 11:55

Femeia locuia acolo impreuna cu copilul ei de 5 ani si lucra la un salon de frumusete din capitala. Cel putin asta spus prietenii, dar si colegii de munca ai victimei. Mai multi dintre ei au postat mesaje pe facebook in care cer ajutor.

Acestia scriu ca femeia isi creste singura copilul, iar acum ea e in stare grava la spital si nu mai are cine sa aiba grija de micut. In seara exploziei, copilul era la bunei.

Femeia de 32 de ani este proprietara apartamentului in care s-a produs explozia.

Mesajele postate:


Patru persoane au murit - o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un barbat de 77 de ani si sotia acestuia, iar opt, printre care si un pompier, au fost ranite in urma unei explozii devastatoare produse sambata seara, 6 octombrie, intr-un bloc cu 20 de etaje din sectorul Rascani. Deflagratia a fost atat de puternica incat a distrus trei apartamente, iar bucati de beton au fost aruncate la cativa metri. In toiul noptii, locatarii speriati au fost evacuati. Preliminar, explozia s-a produs din cauza unei butelii de gaz.

 
Printre raniti este si proprietara apartamentului in care s-a produs deflagratia. Femeie de 32 de ani este internata la Institutul de Medicina Urgenta cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, starea ei fiind grava.