Google+

Cine este seful sectiei Tomografie Computerizata si Radiologie, retinut de CNA. Cati bani, in total, au gasit autoritatile in biroul si la domiciliul lui, dar si in casetele de valori pe care le detinea medicul la banca - GALERIE FOTO

Dupa mai bine de 4 ore de pechezitii in biroul sau, Silviu Condrea, seful sectiei Radiologie si Tomografie Computerizata din cadrul Centrului Republican de Diagnosticare Medicala a fost retinut ieri de ofiterii Centrului National de Anticoruptie, pentru coruptie si abuz in serviciu.

 

Ieri, dupa ore de audieri si perchezitii, ofiterii CNA au gasit in biroul lui Condrea, dar si intr-o caseta de valori care ii apartine si pe care o pastra intr-o banca din capitala, 80 de mii de euro, 50 de mii de dolari si 100 de mii de lei.

 

Ulterior, ofiterii CNA au mai indentificat o caseta de valori pe care functionarul o detinea la banca. Acolo se aflau 150 de mii de euro, bani pe care, potrivit autoritatilor, functionarul i-a adunat ilegal de la pacienti.

 

 

 

 

Perchezitiile au continuat si la domiciliul sefului sectiei Tomografie Computerizata si Radiologiei. In locuinta acestuia, ofiterii CNA au gasit 37 000 de euro, 18 dolari de euro si 114 000 de lei. 

 

banii gasiti la domiciliul functionarului

Functionarul este suspectat ca ar fi colectat bani de la pacientii asigurati, pentru a fi supusi unor investigatii, fara ca sumele sa fie inregistrate in evidenta spitalului. In aceasta schema ar fi fost implicati si alti angajati ai Centrului, care primeau bani pentru fiecare pacient.

 

Dupa perchezitiile de ieri, ofiterii CNA au retinut o asistenta medicala, doi registratori, dar si pe seful sectiei Tomografie Computerizata si Radiografie.

 

Silviu Condrea a fost decorat in 2014 de fostul presedinte Nicolae Timofti cu titlul onorific „Om Emerit”, scrie ZdG.md.

 

Silviu Condrea, escortat de ofiterii CNA catre domiciliul sau.

 

 

 

 

Banii din poză, sunt la număr după cum urmează: 37 000 de Euro, 18 200 de dolari şi 114 000 de lei. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.  

Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn