Google+

Comunistii, la sfat: Reactia lui Vladimir Voronin la plecarile anuntate in ultima perioada - VIDEO

Comunistii, la sfat: Reactia lui Vladimir Voronin la plecarile anuntate in ultima perioada - VIDEO
Embed:

Dintre cei care au anuntat ca parasesc partidul, doar unul era membru PCRM. Aceasta este reactia lui Vladimir Voronin la plecarile anuntate in ultima perioada. Comunistii s-au adunat astazi in sedinta ca sa discute acest subiect.

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: ”Terminati, voi, jurnalistii cu senzatiile astea. Aiureste, Dodon umbla cu temperatura 2 ani de zile si nu se trateaza si voi deodata cu gurile cascate. 500! Dintre cei care auf ost prezenti la conferinta de presa, numai 1 s-a dovedit a fi membru partid. I-o gasit in palatca undeva Dodon. Declaratia n-a fost semnata de nimeni. Ei in tot PSRM n-au 500 oameni.”

 
Desi afirma ca doar un membru de partid a plecat, totusi Voronin si-a adunat astazi subalternii la plenara, pentru a discuta despre aceasta problema.

”La noi e democraţie. Fiecare poate face ce vrea. Nu e nimic straşnic. Alt lucru e că cei care au plecat trebuie înlocuiţi. Acum organizaţiile teritoriale vor lucra ca să primească membri noi.”

 
”O să le pară rău. Au plecat dintr-un partid bun.”


 Vladimir VORONIN, LIDER PCRM:”Am discutat astazi cum organizam problema in interiorul partidului sa nu mai avem asa tradatori. Noi ii crestem, le incredintam functii si ei isi aleg beneficiul lor personal si tradeaza partidul. ”

 
Liderul comunistilor crede ca Partidul Democrat isi va consolida fortele, avandu-i acum pe cei 14 deputati ex-comunisti, cu care au facut platforma social-democrata. Cat despre Vlad Plahotniuc, pe care cei din opozitie il acuza ca ar controla mai toate institutiile statului...


Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: ”De ce totdeauna umblati cu Vlad Plahotniuc? Nu stiu ce face el acum. Eu urmaresc ce face Guvernul. Plahotniuc nu e in guvern. Nici nu tin minte cand am vorbit ultima data cu el. El nu-i nici in parlament, nici in alte institutii statale.”

 
Despre noul guvern, Voronin afirma ca nu are incredere ca acesta va reusi sa schimbe ceva.


Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: ”Acest nou guvern ii vechi. Componenta e veche, poate cineva a s faca treaba... da impreuna nu...ma uit ce fac, nu e coordonat nimic.//Despre miliard tac toti. Au mutit. Si voi jurnalistii, taceti, cred ca v-au platit tot din miliard, dar si cei de la conducere. Unde-i, la ei.”

 
Saptamana aceasta un grup de persoane care s-au prezentat a fi membri PCRM au spus ca parasesc, in numar de 500, partidul si adera la socialisti. La sfarsitul lunii decembrie, 14 deputati PCRM dintre cei 21 au anuntat ca pleaca din partid si vor vota un nou Guvern. Atunci Vladimir Voronin i-a numit tradatori.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn