Google+

Condamnat la 7 ani de inchisoare, primarul de Orhei si-a instalat un brad de 24 de metri in centrul orasului. Cu un concert pe masura, orheienii au dat startul sarbatorilor de iarna - VIDEO

Condamnat la 7 ani de inchisoare, primarul de Orhei si-a instalat un brad de 24 de metri in centrul orasului. Cu un concert pe masura, orheienii au dat startul sarbatorilor de iarna - VIDEO
Embed:

Condamnat la 7 ani de inchisoare, Ilan Sor si-a instalat un brad de 24 de metri in centrul orasului Orhei. Atmosfera de sarbatoare si un concert pe masura, a dat startul sarbatorilor de iarna. De toate acestea au avut parte locuitorii orasului Orhei.

 

In piata Vasile Lupu s-au adunat aseara cateva sute de oameni, entuziasmati sa participe la inaugurarea bradului de Craciun. Startul sarbatorii a fost dat, fireste, de Ilan Shor. 

 

“Ce parere aveti despre acest eveniment? E foarte placut din partea echipei lui Ilan Shor suntem bucurosi ca traim intr-un oras cu atatea surprize frumoase si placute, eu credca e o seara minunata pentru toata lumea din acest oras.”

 

 Cele mai frumoase sarbatori, care se petrec la noi in Moldova, sunt la noi in Orhei. Datorita lui Ilan Shor. Ati vazut bradul de la Chisinau, Care e mai frumos?Diferenta enorma cel mai frumos brad e la Orhei.”

 

“Cum va simtiti? Foarte bine, Ati asteptat demult acest evemniment? Foarte tare am asteptat acest eveniment. Ati vazut bradul de la Chisinau care-i mai frumos? Al nostru desigur.”

 

 La inaugurare a venit si Pasha Parfenii, nu sa cante, ci sa vada pomul.  

 

“Bradul este frumos, oamenii sunt frumosi. Eu inca odata cu mare drag vin la Orhei.”

 

Atmosfera a fost incinsa de orchestra Tarmis si Valentin Uzun, care a sustinut un concert in piata din centrul Orheiului.

 

De pomul artificial, cumparat acum doi ani, au fost agatate jucarii noi. Ilan Sor s-a laudat ca bradul a fost decorat in stil national. Primarul de Orhei insa nu a vrut sa spuna cati bani a cheltuit pentru organizarea sarbatorii. 

 

Ilan SOR, PRIMAR DE ORHEI:Puteti sa ne spuneti cati bani sau cheltuit si deunde sau alocat acesti bani? Da desigur, finantarea este ca de obicei din bugetul primarii si din asociatia obsteasca pentru Orhei, care tot timpul ajuta Orasul in dezvoltarea si organizarea proiectelor.”

 

 Pe 23 decembrie ar urma sa fie deschis si targul de Craciun. In luna iunie, Ilan Sor a fost condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare intr-un penitenciar de tip semiinchis. El a fost acuzat de procurori ca ar fi obtinut din Banca de Economii peste 5 miliarde de lei, pe care i-ar fi spalat ulterior prin firmele sale off-shore. Sor se declara nevinovat. Totusi, pana cand Curtea de Apel nu se va expune, Sor se plimba in libertate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn