Crima odioasa la Nisporeni. Un barbat si-a omorat sotia, care il parasise recent din cauza ca o batea. Dupa ce a ucis-o, s-a predat la politie si acum se afla in arest. Individul are cu femeia doi copii.

Publicat:10.02.2015, 10:12

 

Crima a avut loc ieri dimineata intr-un sat din raionul Nisporeni. Vecinii spun ca femeia in varsta de 22 de ani si-ar fi parasit sotul, care are 49 de ani, deoarece acesta o batea. Acum o saptamana, ea a plecat in satul sau de bastina, la bunica sa, luand cu ea doar unul dintre cei doi copii ai lor. Ieri, barbatul, sub pretextul ca ii duce al doilea copil, a scos-o din casa, a dus-o intr-un sopron din curte si a strangulat-o. Vazand ca femeia mai respira, a scos cutitul si a injunghiat-o in gat. 

 

Barbatul care l-a adus cu masina spune ca nimic nu i-a dat de banuit.

 

“Eu poate nici nu ma duceam da el mi-a zis cu jale ca trebuie sa duca copilul. A spus ca mergem repede, 5 minute, dar l-am asteptat vreo 20. Ma uit ca vine si spune hai, s-a urcat in spate.”

 

“Era speriat, respira greu si a cerut apa. Am dus ucigasul sa o omoare.”

 

In momentul in care individul si-a ucis sotia, langa sopron era bunica si cei doi copii, insa niminei nu a auzit nimic. Cand a iesit, barbatul s-a dus cu masina la Nisporeni, unde s-a predat politiei. Oamenii din sat spun ca cei doi locuiau impreuna de 5 ani si ca el obisnuia sa o bata pe femeie din gelozie, din cauza diferentei de varsta.

 

“El o batea, am gasit-o intr-o zi in drum aici si mai beiau ei amandoi.”

 

“Asta-i din gelozie, inchipuiti-va, ea are 22 de ani da el 50. Ti se infoaie parul in cap cand auzi.”

 

Oamenii legii spun ca barbatul nu parea sa fie in stare de afect cand a venit si a povestit cu amanunte cum a comis crima. El a fost incatusat imediat si plasat in arest.

 

Ion CIORICI, SEF SECTIE IP NISPORENI: “El mai intai a strangulat-o cu un cablu electric dupa care cu un cutit de buzunar a omorat-o. Daca va fi gasit vinovat el risca pana la 20 de ani de inchisoare sau chiar detentie pe viata.”

 

Fetita celor doi acum se acum in spital intrucat sufera de o boala cronica, iar baietelul sta intr-un centru de plasament din sat. Ulterior el va fi dus la un gimnaziu-internat intrucat nu este nimeni care l-ar putea lua in ingrijire.

 

*sursa foto: protv.md