Trei indivizi cu varstele cuprinse intre 20 si 30 de ani au fost retinuti de mascati dupa ce au spart mai multe locuinte din capitala.

Publicat:15.11.2018, 13:22

Potrivit politiei, indivizii din Autonomia Gagauza, care fac parte dintr-un grup specializat in spargeri, au dat buzna in mai multe locuinte, unde amenintau si agresau fizic propriterii, luau ce gaseau si plecau.

Ultima data, inainte ca sa fie prinsi, cei trei indivizi echipati cu cagule, manusi si instrumente pe care le foleseau la spargerea usilor au intrat intr-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Au batut proprietarul, care e un cetatean strain in varsta de 60 ani, i-au luat cardurile bancare, actele de identitate si banii pe care i-au gasit in casa si au fugit.

Dupa mai multe investigatii, oamenii legii i-au indentificat pe indivizi si i-au urmarit o perioada. Ieri, acestia au fost retinuti in timp ce mergeau cu masina. Mascatii de la Fulger i-au scos din automobil si i-au tranportat la Inspectorat.

Anterior, indivizii au mai fost cercetati pentru infractiuni similare. Daca li se va demonstra vinovatia in instanta, acestia risca pana la 10 ani de puscarie.